Varaosat ja huolto yleisimpiin vasaramalleihin

 

Marakon Oy:n huolto ja varaosapalvelu laajenee kattamaan Suomessa yleisimmin myydyt vasaramerkit.

Marakon Oy on toiminut jo useita vuosikymmeniä pääasiassa Rammer-tuotteiden jälleenmyynti- ja huolto-organisaationa. Vuosien varrella tuotevalikoimaa on laajennettu maahantuomalla korkealaatuisia, alan tunnettuja merkkituotteita tavoitteenaan tuottaa asiakkailleen ja heidän liiketoiminnalle lisäarvoa, tarjoamalla heille ylivertaisia tuotteita sekä joustavaa ja nopeaa palvelua.

Marakonin huolto- ja varaosapalvelu on laatunsa ansiosta jo käsite. Taloustutkimus on useamman vuoden ajan teettänyt maanrakennusalan yrityskuvatutkimuksia ja niissä Marakonin huolto- ja varaosapalvelu on saanut käyttäjiltään kiitosta vuosi vuoden perään.

Marakon on huoltanut Rammer hydraulivasaroita Lahdessa jo useamman vuosikymmenen ajan. Ensi vuoden alusta Marakon tarjoaa ammattitaitoista huoltoa myös muille vasaramerkeille. Marakonilla pitkään työskennellyt Huoltopäällikkö Teuvo Soppela muistuttaakin ”vasara, merkistä riippumatta, kannattaa ehdottomasti aina huoltaa ja tarkistuttaa ajallaan, eikä vasta sitten kun se on rikki.”

Halutessaan asiakas voi hankkia Huollon ajaksi käyttöönsä sijaisvasaran, jolloin huoltoseisokit eivät viivästytä työmaita.

Marakon tarjoaa jatkossa yleisimmin myytyihin vasaramerkkeihin m-osat: terät sekä muut varaosat. M-osat on vaihtoehtoisten varaosien ja terien tuotesarja, jotka saat työlaitteeseesi ammattitaidolla ja luotettavasti.

Nykyiseen Rammer- vasaramallistoon sekä vanhempiin, jo tuotannosta poistettuihin Rammer-vasaroihin varastosta löytyvät alkuperäisvaraosat.