Dipperfox-kantojyrsin

Murskaa kannot nopeasti ja siististi!

Dipperfox on markkinoiden ylivoimaisesti tehokkain kaivuukoneeseen liitettävä kantojyrsin. Pystysuorassa ympäripyörivän leikkausmenetelmän ansiosta jyrsin on erittäin tehokas työväline perinteisiin menetelmiin verrattuna. Dipperfox poistaa kannon ympäristöystävällisesti ja siististi sekä aikaa ja rahaa säästäen.

Dipperfox Stump Crusher 850

  • Sovitettavissa kaikkiin kaivuukoneisiin
  • Kompakti kokonaisuus on helppo hallita
  • Soveltuu sekä metsätöihin että kaupunkiympäristön haasteisiin
  • Ainulaatuinen patentoitu pyöritys/​voimansiirtoratkaisu

Metsän ystävä

Dipperfox-kantojyrsin toimii helposti ja vaivattomasti maaperässä. Sen pyörivät terät murskaavat ja työntävät puujäännökset maahan, eikä laite jätä kraattereita tai aukkoja jälkeensä. Lisätyökaluja siivoukseen ei tarvita ja metsäpalsta on aina valmis uusien puiden istuttamista varten.

Kestävyys on nopeutta

Pienempi määrä liikkuvia osia lisää murskaimen kestävyyttä ja automaattisesti säätyvä voimansiirto mahdollistaa maksimaalisen tehon hitaillakin pyörimisnopeuksilla. Tämä vähentää terien kulumista, mikä tarkoittaa enemmän keskeytymätöntä työtä.

Järkevää työn tekemistä

Dipperfox-kantojyrsin tekee saman määrän työtä jopa 10 kertaa nopeammin kuin useimmat kilpailijansa. Se murskaa kannot siististi muutamassa sekunnissa. Jos poistettavana on vain yksi kanto, ajalla ei ole niin väliä, mutta jos poistettavana on 100 tai 1000 kantoa, nopeudella on jo iso merkitys.