Shearcore Fortress-betonileikkurit

Huippulaadukas lisälaite ammattimaiseen purkutyöskentelyyn

Fortress-betonileikkurit ovat massiivisiin purkutöihin suunniteltuja ammattipurkajien laitteita, jotka soveltuvat sekä ensimmäisen että toisen vaiheen purkutyöskentelyyn. Laitteiden suunnittelusta ja valmistuksesta vastaa amerikkalainen ShearCore, joka on siirtänyt monivuotisen kokemuksensa teräsleikkureiden valmistuksesta myös purkutyölaitteisiin.

Fortress-työlaitteet tunnetaan ennen kaikkea korkeasta laadusta: tuotteet ovat vahvoja, kestäviä ja niiden käyttöikä on pitkä. Myös huolto on helppoa, sillä terien vaihto onnistuu nopeasti ja laitteissa on vain vähän hitsattuja osia. Fortress-betonileikkurit sopivat myös saumattomasti yhteen OilQuick-pikakiinnittiminen kanssa, minkä ansiosta työlaitteen vaihto onnistuu nopeasti ja turvallisesti ohjaamosta käsin vain muutamassa minuutissa.

Saumaton yhteensopivuus OilQuick-pikakiinnittimen kanssa

Ammattimaisessa purkutyössä lisälaitetta joutuu vaihtamaan usein. Fortress-betonileikkurit on suunniteltu täysin yhteensopivaksi OilQuick-pikakiinnittimen kanssa, minkä ansiosta hydraulinen työlaite voidaan vaihtaa ohjaamosta käsin nopeasti ja vaivattomasti. OilQuickin käyttö lisää tuottavuutta ja parantaa kuljettajan käyttömukavuutta ja turvallisuutta.

Ota yhteyttä