Lisälaitteiden vuokraus yleistyy

Lisälaitteiden vuokraus yleistyy

15.4.2020

Marakon myy ja huoltaa rikotukseen, louhintaan, purkuun ja materiaalikäsittelyyn tarkoitettuja laitteita. Käytännössä kaikkia laitteita, jotka ovat myynnissä, on mahdollista myös vuokrata. Koneisiin verrattuna lisälaitteiden vuokraaminen on vielä maltillisempaa, mutta yleistyy koko ajan.

”Pikkuhiljaa alkaa lisääntymään ajattelu, että kaikkea ei tarvitse enää omistaa. Tyypillisin vuokraustarve on nopeaan ja lyhyeen tarpeeseen – yhdestä päivästä kuukauteen kestävä sopimus. Osa vuokrasopimuksista on jo kuitenkin selvästi pidempiä ja teemme jopa kolmen vuoden pituisia sopimuksia”, kertoo Marakonin myyntipäällikkö Pedro Bejarano.

Marakon tunnetaan iskuvasaratalona ja kysytyimpiä tuotteita ovatkin iskuvasarat, joiden osuus on noin kaksi kolmasosaa kaikesta vuokrauksesta. Tämän lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat kourat, pulveroijat, murskakauhat ja betonileikkurit. Yhteensä kalustossa on noin 30 lisälaitetta.

”Meidän kanssamme asioidessaan asiakas voi olla varma, että tarjoamme oikean ja parhaan laitteen kulloiseenkin tarpeeseen. Toimitamme laitteet työmaille joustavasti ja kilpailukykyiseen hintaan”, jatkaa Bejarano.

Toimitukset jatkuvat normaalisti poikkeustilan aikana

Meneillään oleva korona-kriisi näkyy Marakonissa jossain määrin investointien siirtämisenä. Tämän johdosta yrityksessä on varauduttu siihen, että vuokraustoiminta tulee lisääntymään. Toimintamalli on pysynyt kuitenkin samana poikkeustilanteenkin aikana.

”Kuljetukset järjestetään normaaliin tapaan ja laite toimitetaan joko perille asti tai kuljetuspalvelun tarjoamaan noutopisteeseen. Halutessaan asiakas voi myös tulla noutamaan laitteen meiltä Lahdesta”, sanoo Bejarano.

Lisätietoja:

Pedro Bejarano, Myyntipäällikkö, puh. 040 071 0775