Marakon ja ruotsalainen OilQuick yhteistyöhön Suomessa

Marakon ja ruotsalainen OilQuick yhteistyöhön Suomessa

2.9.2020

Marakon ja pikakiinnikejärjestelmiä valmistava ruotsalainen OilQuick ovat aloittaneet yhteistyön Suomessa. Yhteistyön myötä Marakonin tuote- ja palveluvalikoima laajenee uuteen suuntaan, kun yritys lisää valikoimiinsa kaivinkoneiden automaattiset pikakiinnikkeet sekä niihin liittyvät huoltopalvelut. 

”OilQuick on kiinnostava ruotsalainen yritys ja olemme ylpeitä saadessamme edustaa heitä Suomessa. Automaattinen pikakiinnikejärjestelmä sopii tuote- ja palveluvalikoimaamme hyvin, sillä se lisää merkittävästi asiakkaidemme työn tekemisen turvallisuutta ja parantaa heidän kilpailukykyään lisäämällä työn tuottavuutta, sanoo Marakonin toimitusjohtaja Kaj Koskela.  

Mikä on OilQuick? 

OilQuick on automaattinen kaivinkoneiden pikakiinnikejärjestelmä, jolla hydrauliset työvälineet voidaan kytkeä suoraan ohjaamosta. Kuljettaja voi vaihtaa nopeasti eri työvälineiden kuten hydraulivasaran, teräs- ja betonisaksien, lajittelukouran ja -kauhan, hydraulisen magneetin, tärylevyn, rinnekauhan tai esimerkiksi Rototiltin välillä. Järjestelmä on saatavana 1-120 tonnin kaivinkoneisiin. 

OilQuickin hyödyt urakoitsijalle 

Nopea ja tehokas  

Kuljettaja voi salamannopeasti vaihtaa eri työvälineiden välillä. Tämä tarkoittaa, että joka tilanteessa käytetään oikeaa työkalua. 

Välyksetön kiinnike 

OilQuick-pikakiinnikkeet ovat huippulaadukkaita ja täydellisesti sopivia. Kiinnike lukitaan täydellä järjestelmäpaineella. Tällä saavutetaan välyksetön kiinnikejärjestelmä, joka kuluu vähemmän ja tarjoaa parhaan käyttötalouden. 

Turvallinen 

OilQuick tarjoaa markkinoinnin turvallisimman pikakiinnikejärjestelmän, jossa on kaksinkertaiset letkurikkoventtiilit, jatkuva lukitusmäntien hydraulinen jälkikiristys, kaksin käsin painettava lukituspainike, sekä akustiset ja visuaaliset varoitussignaalit. 

Käyttäjäystävällinen 

Koska työvälineen vaihto ja letkujen liittäminen tapahtuu automaattisesti, kuljettajan ei tarvitse tarpeettomasti poistua ohjaamosta. Tämä vähentää tapaturmariskiä merkittävästi, ja näin vältytään myös öljyisten ja vuotavien pikaliittimien aiheuttamalta sotkulta. OilQuickilla vaihdat hydrauliset työvälineet salamannopeasti vaikka kaatosateessa tai lumimyrskyssä. 

Parempi kannattavuus 

Nopea työvälineen vaihto ja kaivinkoneen oikeaoppinen käyttö parantavat tuottavuutta. Kokemukset ovat osoittaneet, että OilQuick on kannattava jo silloin, kun hydraulinen työväline vaihdetaan 2-3 kertaa päivässä.  

Ympäristöystävällinen 

Kaikissa OilQuick-pikakiinnikkeissä on vuotosuojatut, ympäristöystävälliset pikaliittimet.  

OilQuick esitteli pikakiinnitysjärjestelmän ensimmäisenä maailmassa vuonna 1993. Järjestelmää pidetään tänäkin päivänä markkinoiden kehittyneimpänä.  

Käy tutustumassa OilQuick -pikakiinnittimeen tästä. 

Lisätietoja:  

Marakon Oy 
 
Tuomo Virtanen, Myynti ja tekninen neuvonta, Puh. 044 030 1487   

Kaj Koskela, Toimitusjohtaja, Puh. 040 847 4080