Marakon vahvistaa jälleenmyyntiverkostoaan

Marakon vahvistaa jälleenmyyntiverkostoaan

24.6.2020

Marakon vahvistaa jälleenmyyntiverkostoaan: Rammer Performance -iskuvasarat jatkossa saatavilla myös RealMachineryn kautta

Marakon on solminut jälleenmyyntisopimuksen konetalo RealMachineryn kanssa. Kesäkuussa allekirjoitettu sopimus vahvistaa Rammerin iskuvasaroiden saatavuutta ympäri Suomen.

”Palvelemme niin pieniä rakennus- ja purkualan yrittäjiä kuin isompia kaivosyrityksiä. Nyt solmitun yhteistyösopimuksen myötä pystymme tarjoamaan tuotteitamme RealMachineryn koko valtakunnallisen verkoston kautta.”, sanoo Marakonin toimitusjohtaja Pekka Pohjoismäki.

Vuonna 2010 perustettu RealMachinery Oy on valtakunnallisesti toimiva konetalo, joka myy, vuokraa, huoltaa, korjaa sekä varustelee maanrakennuskoneita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Konetaloon kuuluvat RealMachineryn lisäksi Dae-Tek Oy, jolla on yli 30 vuoden kokemus konekaupasta ja maahantuonnista, sekä nostokalustoon erikoistuneet RealLift Oy ja Keslift Oy.

Konserniin kuuluvat myös lisälaitekauppaan keskittyvä RealParts Oy sekä Suomessa konevuokraukseen keskittyvä RealRental Finland Oy, että Ruotsissa konevuokraukseen keskittyvä PG Rental & Trading AB. Koneryhmän liikevaihto vuonna 2019 oli noin 93 miljoonaa euroa.

”Kunnianhimoinen tavoitteemme on kasvaa maanrakennusalan johtavaksi toimijaksi valtakunnallisesti. Nyt solmittu jälleenmyyntisopimus tuo meille mahdollisuuden tarjota entistä parempaa ja monipuolisempaa lisälaitepalvelua asiakkaillemme ympäri Suomen.”, visioi RealMachineryn toimitusjohtaja Matti Salminen.

Rammer Performance -iskuvasarat ovat saatavilla RealMachineryn valikoimissa kesäkuusta lähtien.

Lisätietoja:

Marakon Oy, Toimitusjohtaja Pekka Pohjoismäki, puh. 0400 334 400 pekka.pohjoismaki@rambooms.com

Marakon Oy, Myyntipäällikkö Pedro Bejarano, puh. 0400 710 775 pedro.bejarano@marakon.fi