Marakonin huollossa jatkavat tutut miehet

Marakon on hoitanut jo pitkään ja menestyksekkäästi Suomessa Rammer-vasaroiden laite- ja varaosamyynnin sekä huollon palvelut. Huolto konkretisoitui noin 30 vuoden ajan pitkälti yhteen mieheen Teuvo Soppelaan, joka jäi kesällä eläkkeelle. Tutut miehet, Pedro Bejarano ja Tuomo Virtanen vastaavat nyt siitä, että kivimies saa edelleen vasarahuollon ja teknisen tuen nopeasti ja laadukkaasti.

Tuomo Virtanen, Teuvo Soppela ja Pedro Bejarano

Iskuvasaroiden huollot tehdään pääasiassa joko Lahdessa tai sopimushuoltopisteissä. ”Suuret vasarat huolletaan Lahdessa, jossa on enemmän tilaa” toteaa Pedro Bejarano. Mikäli vasara on täysipäiväisesti töissä koko ajan, sen huoltoväli on n. 6 kuukautta. ”Nopeus on valttia, huoltoon tuotu vasara lähtee yleensä reilussa vuorokaudessa takaisin asiakkaalle.” Halutessasi voit vuokrata varavasaran käyttöösi huollon ajaksi. Pienten vasaroiden purkuun ja kokoamiseen lasketaan kuluvan 12 tuntia ja suurempiin 16. ”Kerralla saadaan kaksi vasaraa työn alle ja sen lisäksi hitsattavana voi olla kotelo” kertoo Bejarano.

Tuomo Virtanen vastaa teknisestä tuesta laitemyynnin ohella. Hän kiertää tarpeen tullen kentällä huoltoautoineen opastamassa asiakkaita sekä suorittamassa huoltotoimenpiteitä. Tuomon tavoittaa numerosta 0440 301 487.  Pedro Bejarano jatkaa Teuvo Soppelan ansiokasta työuraa huollon työnjohdossa ja hänet tavoittaa huoltoasioissa numerosta 0400 710 775.

kuvat Konepörssi/Olli Päiviö

Lue koko juttu Konepörssistä https://www.koneporssi.com/uutiset/teuvo-soppela-elakoityi/