Marakonin Service Partner -verkosto laajenee Joensuuhun

Marakonin Service Partner -verkosto laajenee Joensuuhun

12.8.2020

Marakonin sopimushuoltokumppaniverkosto laajenee Joensuuhun. Alueen huoltotoiminnasta vastaa jatkossa Konehuolto Oikarinen Oy, joka ottaa hoitaakseen myös Kuopion huoltotoiminnan. Joensuun ja Kuopion lisäksi Konehuolto Oikarinen jatkaa sopimushuoltokumppanina myös Kajaanissa.

“Yrityksemme on mukavassa kasvussa ja olemme kehittäneet toimintaamme yhteistyössä Marakonin kanssa. Laajentumisen ja kiertävien huoltoautojemme ansiosta kykenemme nyt palvelemaan koko Pohjois-Karjalan aluetta entistä tehokkaammin”, kertoo Konehuolto Oikarisen perustaja Mika Oikarinen.

Konehuolto Oikarinen on yli 30-vuotta maanrakennuskoneiden korjaamoalalla toiminut kainuulainen yritys. Yrityksen kotipaikka on Kajaanissa, josta löytyy palveleva varaosamyymälä sekä korjaamohalli.

Kiinteiden toimipisteiden lisäksi yrityksellä on viisi kiertävää huoltoautoa, jotka liikkuvat asiakkaan tarpeen mukaan eri kohteisiin.

“Huollamme kaiken merkkisiä maanrakennuskoneita ja niiden lisälaitteita. Liikkuvasta kalustostamme löytyy myös isompi nosturilla varustettu kuorma-auto, joka mahdollistaa raskaammatkin vasaranostot ja huollot auton sisällä”, jatkaa Oikarinen.

Marakonin huolto- ja varaosapalvelu tunnetaan kivenkovasta osaamisesta ja alan parhaasta ammattitaidosta. Lahdessa toimivaa huoltopalvelua täydentää koko maan kattava huoltokumppaniverkosto, joka palvelee asiakkaita Joensuussa, Kajaanissa, Kuopiossa, Oulussa, Seinäjoella, Tampereella ja Turussa.

Lisätietoja:
Kari Kokkonen, Palveluliiketoimintajohtaja, Puh. 040 770 2960