Meille töihin

Marakon työnantajana

Marakon on kasvanut pienestä perheyrityksestä kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavaksi yritykseksi. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä erilaisista ammatti- ja koulutustaustoista tuleville tekijöille. Suomessa meillä työskentelee mahtava joukko osaavia ammattilaisia, joiden joukossa on asentajia, hitsaajia, varaosamyyjiä sekä teknisessä asiakaspalvelussa toimivia ihmisiä. Meiltä löytyy myös kiinnostavia työtehtäviä hallinnon, myynnin, logistiikan ja globaalin puomiliiketoiminnan parissa. Marakonilla pääset vauhdittamaan suomalaisen osaamisen vientiä maailmalle!

Tutustu työntekijöihimme

Pedro Bejarano, Myyntipäällikkö

 

Pedro Bejarano aloitti Marakonilla vuonna 2017 ja työskentelee yrityksessä myyntipäällikkönä. Hänen toimenkuvaansa kuuluu iskuvasaroiden ja kaivinkoneiden hydraulisten lisälaitteiden myynti ja hankinta Suomessa. Myyntityön lisäksi Bejaranon vastuulla on myös markkinoinnin tehtäviä.

Marakonissa Bejarano arvostaa sitä, että yritys on ketterä ja asioihin reagoidaan nopeasti.

Bejarano on tarttunut myös yrityksen tarjoamaan mahdollisuuteen kouluttaa itseään työn ohessa. Hän suorittaa tällä hetkellä oppisopimuksella tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkintoa koulutuskeskus Salpauksessa Lahdessa. 

 

>> Lue Pedron koko tarina

Esa ”Enzo” Kohonen, Varaosamyynnin ammattilainen

 

Esa ”Enzo” Kohonen vastaa Marakonilla iskuvasaroiden vara- ja kulutusosamyynnistä. Työ on hänen mukaansa ”hektistä, mutta mukavaa”.

Kohosen tyypilliseen työpäivään kuuluu asiakkaiden tilausten vastaanottaminen ja kyselyihin vastaaminen joko puhelimitse tai sähköpostilla. Tämän lisäksi hän vastaa kaikkien vara- ja kulutusosien hankinnoista.

Kohonen on tunnettu tekijä alalla ja hänen rautaiseen ammattitaitoonsa luotetaan laajasti myös asiakkaiden keskuudessa. 

 

>> Lue ”Enzon” koko tarina

 

Avoimet työpaikat

Marakonilta löytyy työtehtäviä monenlaisista ammatti- ja koulutustaustoista tuleville ihmisille. Mikäli avoimissa työpaikoissamme ei ole juuri nyt sinulle sopivaa paikkaa, kerro meille minkälaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@marakon.fi.

Avoimet hakemukset