Meille töihin

Marakon työnantajana

Marakon on kasvanut pienestä perheyrityksestä kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavaksi yritykseksi. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä erilaisista ammatti- ja koulutustaustoista tuleville tekijöille. Suomessa meillä työskentelee mahtava joukko osaavia ammattilaisia, joiden joukossa on asentajia, hitsaajia, varaosamyyjiä sekä teknisessä asiakaspalvelussa toimivia ihmisiä. Meiltä löytyy myös kiinnostavia työtehtäviä hallinnon, myynnin, logistiikan ja globaalin puomiliiketoiminnan parissa. Marakonilla pääset vauhdittamaan suomalaisen osaamisen vientiä maailmalle!

Tutustu työntekijöihimme

Esa ”Enzo” Kohonen, Varaosamyynnin ammattilainen

 

Esa ”Enzo” Kohonen vastaa Marakonilla iskuvasaroiden vara- ja kulutusosamyynnistä. Työ on hänen mukaansa ”hektistä, mutta mukavaa”.

Kohosen tyypilliseen työpäivään kuuluu asiakkaiden tilausten vastaanottaminen ja kyselyihin vastaaminen joko puhelimitse tai sähköpostilla. Tämän lisäksi hän vastaa kaikkien vara- ja kulutusosien hankinnoista.

Kohonen on tunnettu tekijä alalla ja hänen rautaiseen ammattitaitoonsa luotetaan laajasti myös asiakkaiden keskuudessa. 

 

>> Lue ”Enzon” koko tarina

 

Etsimme nyt - Sales Support Manager

Etsimme kasvavaan joukkoomme SALES SUPPORT MANAGERia kehittämään puomiliiketoimintamme kansainvälistä tarjontaa ja myyntiä.

Työtehtävässä menestyminen edellyttää sinulta insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa ja kokemusta työskentelystä hydraulisten laitteiden parissa.

Eduksi katsomme ymmärryksen sähköautomaatiosta ja nykyaikaisen koneenohjauksen toiminnasta. Toimitamme rikotuspuomijärjestelmiä maailmanlaajuisesti, joten arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja kansainvälisessä ympäristössä sekä erinomaista englannin kielen taitoa.

Lue tarkempi kuvaus työtehtävästä täällä!

Etsimme nyt - Tekninen asiantuntijamyyjä

Etsimme nyt teknistä asiantuntijamyyjää markkinoimaan edustamiamme tuotteita Suomessa. Toimipisteemme sijaitsee Lahdessa ja myyntialueena on koko Suomi.

Marakon konserni on Lahtelainen perheyhtiö jolla on takanaan jo 40 vuoden menestyksekäs taival ja edessä paljon mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Olemme laajentaneet toimintaamme E-liiketoimintaan ja olemme mukana mahdollistamassa muun muassa työmaiden sähköistä siirtymää. Edustamme tällä hetkellä laadukkaita suomalaisia Kempowerin latauslaitteita sekä itävaltalaisen Xelectrixin akkujärjestelmiä Suomessa.

Tarjoamme sinulle nuorekkaan työympäristön nykyaikaisten työkalujen kanssa. Arvostamme rohkeutta ja avoimuutta sekä intoa tarttua uusiin asioihin ja viedä ne loppuun asti.

Lue tarkempi kuvaus työtehtävästä täällä!

 

Avoimet työpaikat

Marakonilta löytyy työtehtäviä monenlaisista ammatti- ja koulutustaustoista tuleville ihmisille. Mikäli avoimissa työpaikoissamme ei ole juuri nyt sinulle sopivaa paikkaa, kerro meille minkälaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@marakon.fi.

Avoimet hakemukset