Meistä

Iskuvasaroita ja lisälaitteita kaivos-, rakennus- ja purkualan toimijoille

Myymme, vuokraamme ja huollamme rikotukseen, louhintaan, purkuun ja materiaalikäsittelyyn tarkoitettuja laitteita. Palvelemme niin pieniä rakennus- ja purkualan yrittäjiä kuin isompia kaivosyrityksiä.

Yhteistyökumppaninasi autamme sinua oikean tuotteen valinnassa ja laitteesi suorituskyvyn ylläpidossa. Huolto- ja varasosapalvelumme toimittaa varaosat nopeasti ja täsmällisesti kaikkialle Suomessa.

Lähes 40 vuoden kokemus alalta

Liikevaihto 2019: 23 miljoonaa euroa

3500 toimitettua Rammer-iskuvasaraa

Laaja ja laadukas tuotevalikoima

Myymme, vuokraamme ja huollamme Rammer-merkkisiä hydraulisia iskuvasaroita. Tarjoamme myös VTN-merkkisiä lisälaitteita materiaalinkäsittelyyn ja purkutöihin. Olemme ylpeitä siitä, että alan termi rammerointi (= hydraulisella iskuvasaralla työskentely) yhdistetään juuri meihin!

Meiltä löydät aina ratkaisun!

Yhteistyömme kanssasi perustuu tarpeidesi syvälliseen ymmärrykseen ja ketterään kumppanuuteen. Olipa käyttötarpeesi satunnaista tai jatkuvaa, autamme sinua oikean tuotteen valinnassa ja laitteesi suorituskyvyn ylläpidossa sen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Meiltä löytyy aina ratkaisu!

Osaava ja ammattitaitoinen huolto

Huolto- ja varaosapalvelumme tunnetaan kivenkovasta osaamisesta ja alan parhaasta ammattitaidosta. Meiltä saat nopeita vastauksia ja voit luottaa siihen, että urakkasi pysyy aikataulussa. Lahdessa toimivaa huoltopalveluamme täydentävät huoltokumppanimme, jotka palvelevat sinua ja yritystäsi ympäri Suomen.

Laatu ja turvallisuus ovat meille ykkösasioita

Työmme laatu sekä alan toimijoiden turvallisuuden edistäminen ovat meille asioita, joista emme tingi. Huoltopalvelumme on palkittu Rammer Service Excellence -sertifikaatilla. Teemme myös aktiivisesti työtä ympäristön hyväksi. Meillä on 100 %:n jäljitettävyys tuotteidemme kierrätettävyydessä.

Osa kansainvälisesti toimivaa Marakon-konsernia

Suomessa toimiva Marakon Oy on osa kansainvälisesti toimivaa Marakon-konsernia. Konsernin toinen yhtiö Rambooms on puomiliiketoiminnan globaali markkinajohtaja, jonka tuotteita on myyty ja asennettu kaikkiin maanosiin. Missionamme on auttaa asiakkaitamme parantamaan työn tuottavuutta sekä edistää työn tekemisen turvallisuutta.

www.rambooms.com
www.mrbbooms.com

40 ammattilaista

Lokaatio: Lahti

Huollolla Rammer Service Excellence -sertifikaatti

Avoimet työpaikat

Marakonilta löytyy työtehtäviä monenlaisista ammatti- ja koulutustaustoista tuleville ihmisille. Mikäli avoimissa työpaikoissamme ei ole juuri nyt sinulle sopivaa paikkaa, kerro meille minkälaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@marakon.fi.

Avoimet työpaikat

Avoimet hakemukset