OilQuick-pikakiinnitin

Vaihda hydraulityöväline muutamassa sekunnissa!

OilQuick on automaattinen kaivinkoneiden pikakiinnikejärjestelmä, jolla hydrauliset työvälineet voidaan kytkeä suoraan ohjaamosta.

Kuljettaja voi vaihtaa nopeasti eri työvälineiden kuten hydraulivasaran, teräs- ja betonisaksien, lajittelukouran ja – kauhan, hydraulisen magneetin, tärylevyn, rinnekauhan tai esimerkiksi Rototiltin välillä. Järjestelmä on saatavana 1-120 tonnin kaivinkoneisiin. 

OilQuick esitteli vuonna 1993 maailman ensimmäisen pikakiinnitysjärjestelmän, jota pidetään tänäkin päivänä markkinoiden kehittyneimpänä.

OilQuick -järjestelmä tekee kaivinkoneestasi ja yrityksestäsi monipuolisemman, kilpailukykyisemmän ja kannattavamman.

 

 

 

Kerromme mielellämme uusista OilQuick-ratkaisuista!

Kuva OilQuick pikakiinnittimestä

Nopea ja tehokas

Kuljettaja voi salamannopeasti vaihtaa eri työvälineiden välillä. Tämä tarkoittaa, että joka tilanteessa käytetään oikeaa työkalua.

Välyksetön kiinnike

OilQuick-pikakiinnikkeet ovat huippulaadukkaita ja täydellisesti sopivia. Kiinnike lukitaan täydellä järjestelmäpaineella. Tällä saavutetaan välyksetön kiinnikejärjestelmä, joka kuluu vähemmän ja tarjoaa parhaan käyttötalouden.

OilQuick pikakiinnitin

Turvallinen

OilQuick tarjoaa markkinoinnin turvallisimman pikakiinnikejärjestelmän, jossa on kaksinkertaiset letkurikkoventtiilit, jatkuva lukitusmäntien hydraulinen jälkikiristys, kaksin käsin painettava lukituspainike, sekä akustiset ja visuaaliset varoitussignaalit.

Käyttäjäystävällinen

Koska työvälineen vaihto ja letkujen liittäminen tapahtuu automaattisesti, kuljettajan ei tarvitse tarpeettomasti poistua ohjaamosta. Tämä vähentää tapaturmariskiä merkittävästi, ja näin vältytään myös öljyisten ja vuotavien pikaliittimien aiheuttamalta sotkulta. OilQuickilla vaihdat hydrauliset työvälineet salamannopeasti vaikka kaatosateessa tai lumimyrskyssä.

OilQuick pikakiinnitin
Kuva OilQuick pikakiinnittimestä

Parempi kannattavuus

Nopea työvälineen vaihto ja kaivinkoneen oikeaoppinen käyttö parantavat tuottavuutta. Kokemukset ovat osoittaneet, että OilQuick on kannattava jo silloin, kun hydraulinen työväline vaihdetaan 2-3 kertaa päivässä.

Ympäristöystävällinen

Kaikissa OilQuick-pikakiinnikkeissä on vuotosuojatut, ympäristöystävälliset pikaliittimet.

Kuva OilQuick pikakiinnittimestä