Palkkaamme energisen ja myyntihenkisen tuotepäällikön

Palkkaamme energisen ja myyntihenkisen tuotepäällikön

18.12.2020

Oletko sinä etsimämme

ENERGINEN JA MYYNTIHENKINEN TUOTEPÄÄLLIKKÖ

Etsimme mukavaan joukkoomme persoonaa, jolla on vankka kokemus generaattoreiden ja vara-energialähteiden myynnistä.

TARJOAMME

Mielenkiintoista mahdollisuutta olla mukana rakentamassa uutta kasvavaa X-Power akkujärjestelmäliiketoimintaa Suomessa. Olemme luomassa vastuulliseen ja kestävään teknologiaan perustuvaa ekosysteemiä ja sinä olet mukana avainasemassa rakentamassa sitä. Tuotepäällikön vastuualueen lisäksi pääset kouluttamaan muuta organisaatiotamme uuden tuotteen myyntiin, toimimaan yhteyshenkilönä Itävallassa sijaitsevaan päämieheemme ja hoitamaan avainasiakasyhteyksiä. Vastaat myös uuden tuotelinjan kannattavuudesta.

ODOTAMME SINULTA

Soveltuvaa sähköteknistä koulutusta ja useamman vuoden kokemusta alalta. Tehtävä edellyttää taitoa, kykyä ja intoa itsenäiseen projektityöskentelyyn. Asiantuntijamyyjän rooli istuu sinulle luonnostaan.Tarvitset työssäsi myös sujuvaa englannin kielen taitoa. Jos taidat lisäksi saksaa, siitä on paljon hyötyä asioidessamme päämiehemme kanssa, mutta se ei ole välttämätöntä. Muu kielitaito on eduksi.

 

MEISTÄ

MARAKON-KONSERNI

Marakon-konserniin kuuluu Marakon Oy, Rambooms Oy ja MRK-Rent Oy. Konsernin palveluksessa on 40 henkilöä ja sen liikevaihto on 23 miljoonaa euroa. Marakon Oy myy, vuokraa ja huoltaa korkealaatuisia hydraulisia iskuvasaroita ja kaivuukoneiden lisälaitteita Suomessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista tuotteistaan sekä laadukkaasta huolto- ja varaosapalvelustaan.  Rambooms Oy on puomiliiketoiminnan globaali markkinajohtaja, joka investoi voimakkaasti uusiin teknologioihin. Rambooms on toimittanut ja asentanut yli 3500 rikotuspuomia asiakkailleen kaikissa maanosissa.  www.marakon.fi 

Kiinnostuitko? Katso alla olevat linkit ja ota yhteyttä!

https://bit.ly/3rVYNMw.

https://www.xelectrix-power.com/en/home/

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kanssa viimeistään 20.1.2021. osoitteeseen rekry@marakon.fi

Lisätietoja sähköpostilla:  kaj.koskela@marakon.fi