Sales Support Manager

Sales Support Manager

14.2.2022

Etsimme kasvavaan joukkoomme SALES SUPPORT MANAGERia kehittämään puomiliiketoimintamme kansainvälistä tarjontaa ja myyntiä.

Työtehtävässä menestyminen edellyttää sinulta insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa ja kokemusta työskentelystä hydraulisten laitteiden parissa.

Eduksi katsomme ymmärryksen sähköautomaatiosta ja nykyaikaisen koneenohjauksen toiminnasta. Toimitamme rikotuspuomijärjestelmiä maailmanlaajuisesti, joten arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja kansainvälisessä ympäristössä sekä erinomaista englannin kielen taitoa.
Toimenkuvassasi

  • tuet partnereitamme ja edustajiemme myyntiorganisaatioita ja myyntiä
  • kommunikoit ja ylläpidät suhteita jälleenmyyjäorganisaatioihin
  • avustat ja tuet teknisten ratkaisujen valinnassa
  • annat teknistä tuotetukea tarjouskyselyissä
  • johdat projektitoimituksissa ulkoisista ja sisäisistä resursseista koottua projektitiimiä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä puomijärjestelmiämme yhä autonomisempaan ja älykkäämpään suuntaan osana tiimiämme. Lisäksi pääset kehittämään yrityksemme toimintaa, ja odotammekin sinulta yrittäjähenkistä asennetta ja intoa osallistua oman työsi lisäksi yrityksemme prosessien kehittämiseen. Asiakkaiden luona vierailut ja mahdolliset käyttökohteen tarkastukset kuuluvat osana työtehtäviin, joten työ edellyttää valmiutta matkustaa ulkomaille.

Kannustamme sinua myös kehittämään omaa osaamistasi matkan varrella. Työtehtävässä on mahdollista kehittyä, joko kaupallisen tai teknisen asiantuntijan rooliin, riippuen mielenkiinnostasi.

Kiinnostuitko tehtävästä kansainvälisessä ja kehittyvässä liiketoiminnassa? Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@marakon.fi viimeistään 14.3.2022 mennessä.

Lisäkysymyksiin vastaa Vesa Marttila, puh. 040 180 1825 perjantaina 25.2. klo 9-11 ja keskiviikkona 9.3. klo 9-11.

Rambooms Oy on osa lahtelaista perheyhtiötä Marakon Groupia, jolla on takanaan jo 40 vuoden menestyksellinen taival. Kehitämme ja valmistamme rikotuspuomiratkaisuja kansainvälisen kaivos- ja kaivannaisteollisuuden tarpeisiin. Tehtävänämme on varmistaa asiakkaan materiaaliprosessin jatkuvuus. Automaatioiden ja älykkäiden koneenohjausratkaisujen kehittäminen on toimintamme keskiössä ja tulevaisuudessa haluamme olla alan edelläkävijä, joka tarjoaa asiakkailleen turvallisimmat, tehokkaimmat ja kestävimmät ratkaisut.