Dipperfox-stubbfräs

Krossa stubbar snabbt och prydligt!

Dipperfox är marknadens överlägset kraftfullaste stubbfräs för montering på grävmaskin. Tack vare den lodrätt roterande kapmetoden är fräsen ett mycket effektivt verktyg jämfört med traditionella metoder. Dipperfox avlägsnar stubbarna på ett miljövänligt och snyggt sätt, vilket sparar tid och pengar.

Dipperfox Stump Crusher 850

  • Passar alla grävmaskiner
  • Den kompakta enheten är enkel att hantera
  • Lämplig både för skogsarbete och utmaningar i stadsmiljön
  • Unik patenterad rotations-/kraftöverföringslösning

Skogens vän

Dipperfox stubbfräs arbetar enkelt och smidigt i marken. De roterande skären krossar och pressar ned trädresterna i marken, och utrustningen lämnar inga kratrar eller öppningar efter sig. Inga ytterligare verktyg behövs för rengöring och skogsskiftet är alltid redo för plantering av nya träd.

Hållbarhet är hastighet

Ett litet antal rörliga delar ökar krossens hållbarhet och den automatiskt justerbara växellådan ger maximal effekt även vid låga rotationshastigheter. Detta minskar knivslitaget, vilket innebär mer oavbrutet arbete.

Förståndigt arbete

Dipperfox-stubbfräsen utför samma arbete upp till tio gånger snabbare än de flesta av sina konkurrenter. Den krossar stubbarna snyggt på några sekunder. Om det bara är en enda stam som ska tas bort spelar inte tiden någon roll, men om det handlar om 100 eller 1000 stammar spelar hastigheten en stor roll.