Shearcore Fortress-betongskärare

Ett förstklassigt tillbehör för professionellt rivningsarbete

Fortress-betongskärare är professionella rivningsutrustningar som är konstruerade för massivt rivningsarbete, lämpliga för både den första och den andra fasen av rivningsarbetet. Utrustningen är konstruerad och tillverkad av amerikanska ShearCore, som har överfört sin mångåriga erfarenhet av tillverkning av stålskärare även till rivningsutrustning.

Fortress arbetsutrustningar är framför allt kända för sin höga kvalitet: produkterna är starka och hållbara och de har lång livslängd. Även underhållet förenklas, eftersom skären kan bytas snabbt och det finns få svetsade delar i utrustningen. Fortress betongskärare fungerar också sömlöst med OilQuick-snabbkoppling, så att du snabbt och säkert kan byta redskap från hytten på bara några minuter.

Sömlös kompatibilitet med OilQuick-snabbkoppling

Vid professionellt rivningsarbete måste man byta tillbehör ofta. Fortress-betongskärare är utformade för att vara fullt kompatibla med OilQuick-snabbkopplingar, så att hydraulredskapet snabbt och enkelt kan bytas från hytten. Användning av OilQuick ökar produktiviteten och förbättrar förarens komfort och säkerhet.

Ta kontakt