Om oss

Slaghammare och tillbehör för bygg- och rivningsbranschen

Vi säljer, hyr ut och underhåller utrustning och tillbehör för spräckning, schaktning, rivning och materialhantering. Vi vänder oss såväl till små företag inom bygg- och rivningsbranschen som stora gruvföretag.

Som din samarbetspartner hjälper vi dig att välja rätt produkt och att upprätthålla prestandan på din utrustning. Vår underhålls- och reservdelstjänst levererar reservdelar snabbt och punktligt över hela Finland

Närmare 40 års erfarenhet av branschen

Omsättning 2019: 23 miljoner euro

3 500 levererade Rammer-hammare

Brett och högklassigt produktutbud

Vi säljer, hyr ut och underhåller Rammers hydrauliska slaghammare. Vi erbjuder även tillbehör för materialhantering och rivning från VTN. Vi är stolta över att vi har gett upphov till branschtermen ”rammning” (= arbete med hydraulisk hammare)!

Vi har lösningen!

Vårt samarbete med dig baseras på ingående förståelse av dina behov och ett smidigt kompanjonskap. Oavsett om ditt användningsbehov är temporärt eller fortlöpande, hjälper vi dig att välja rätt produkt och upprätthålla utrustningens prestanda under hela livscykeln. Vi har lösningen!

Kompetent och professionell service

Vår underhålls- och reservdelstjänst är känd för sin stenhårda kompetens och det bästa yrkeskunnandet i branschen. Från oss får du snabba svar och du kan lita på att din entreprenad håller tidtabellen. Vår underhållstjänst i Lahtis kompletteras av våra underhållspartner, som servar dig och ditt företag över hela landet.

Kvalitet och säkerhet är nummer ett för oss

Arbetets kvalitet och säkerheten för branschens aktörer är saker som vi inte kompromissar med. Vår underhållstjänst har belönats med Rammer Service Excellence-certifikat. Vi arbetar även aktivt med att förbättra miljön. Våra produkter är återvinningsbara med 100 % spårbarhet.

En del av den internationella Marakon-koncernen

Marakon Oy i Finland ingår i den internationella Marakon-koncernen. Ett annat koncernbolag, Rambooms är en marknadsledande bomtillverkare, vars produkter har sålts och installerats i alla världsdelar. Vår mission är att hjälpa kunderna förbättra sin produktivitet och främja säkerheten i arbetet.

www.rambooms.com
www.mrbbooms.com

40 yrkesexperter

Plats: Lahtis

Verkstaden är Rammer Service Excellence-certifierad

Lediga platser

Hos Marakon finns det arbetsuppgifter för personer med olika slags yrkes- och utbildningsbakgrund. Om ingen av våra lediga platser passar dig just nu, tala om för oss vilket slags arbete du är intresserad av och skicka din ansökan till adressen rekry@marakon.fi.

Lediga platser

Öppna ansökningar